Slm momiess siapa tau. Normal ka najis ank mcm ni. Sorry klu pic xbrpa sopan.. Jgn tgok klu geli.. H

Maafkan saya

Slm momiess siapa tau. Normal ka najis ank mcm ni. Sorry klu pic xbrpa sopan.. Jgn tgok klu geli.. H
5 Balas

Sama mcm ank sy sis najis mcm ni.. Ank sis minum susu pe? Sy goggle klu najis hijau lumut tu normal tuk baby yg minum susu campur as long setiap bulan brt bdan dia naik kira OK tu..

x nrml better tkau susu

kalau dah makan tu normal

4y ago

Blm.. Time umur 1bln lg dia mcm ni. Skg da 5bln

Bg baby susu lactogen ke

4y ago

Ya lactogen

fm ke bf?

2y ago

kalau zat besi terlebih utk baby ada bg kesan buruk kat baby tak?