the best position ?

Maaf ye mommy2. Kalo soalan sy agak sensitive Sy sekarang 2nd trimester. Posisi mana yg best dan selamat ketika bersama suami ya? Kesian suami sy dah banyak puasa masa sy 1st trimester. Sebab sy alahan teruk.hehe #1st preggy #mommy to be

4 Balas

zaman sekarang semua google. banyak skill dorang tunjuk. pilih la mana satu yang selesa

Boleh google sis. Apa2 posisi pun ok yg penting slow n steady nanti bleeding

Haha iya sis.bole try google....

😅