air kencing berbuih banyak

Maaf ye klau soalan jijik sikit. Tapu nk tnye npew kencing jd bnyak buih ye.. Normal ke pregnant kencong berbuih banyak

4 Balas

selalu kalau kencing berbuih ni ade lebihan protein and lead to mslh buah pinggang. jadi boleh pergi check jpe doktor. tkut nnti jadi mslh lgi serious and merosakkan buah pinggang.

Sis kencing laju sangat kot. Buih tu tak hilang ke? Tak normal kalau kencing berbuih. Takut ade protein dalam air kencing. Sis kena pergi check klinik

5y ago

Bahaya ke sis

Cmne sis dlu? Sy tibeh kencing buih masuk 37w ni haish

resultnya apa ye sis kencing berbuih tu?