Kencing berbuih

Sy nak tye..adakah normal untuk ibu2 mengandung 14week bila buang air kecil ia akan jd berbuih seakan buih sabun yg byk tu?? Adakah jg di sbbkan masaalah buah pinggang?? #ingintahu #jangandibully

3 Balas

selalu klau kencing berbuih ni, ade lebihan protein dkt buah pinggang kite. baik pegi check doktor. tkut nnti lambat detect mslh buah pinggang. kalau pegi awal sekurangnya awak xde rse tertanya kalau doktor ckp normal.

Cmne sis? Boleh share? Sy masuk 37w ni mcm kencing buih je

Ada tanya pada doktor x