Salam..normal ka 30minggu kluar keputihan yg banyak?

Maaf ya..tumpang tnya..sy dh 30mggu normal ka keputihan bnyak ? Sebelom2 ni keputihan takdak..masok ja 29minggu dan 30minggu ni bnyak pulak keputihan tu#firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Ada bersama dgn suami tak? Kalau bersama and buang dalam, mmg normal ada keputihan. Banyakkan makan yogurt plain, kurangkan yg manis2, air masak pun kena minum banyak ye 😁

3y ago

jaqang2 brsama..sbb suami takot jdi pa2😂 ..okey sis trima kasih 🥰