Normal ke pregnant 20 w 2d masih belum dapat rasa gerakan baby..ke SBB Perot sy tebal sgt..

Maaf tanya fist baby..

2 Balas

hi mommy. haah memang pernah dgr kulit kita ni lain lain. ada tebal nipis atau berisi kurus. masa first pregnancy sy berisi sikit jadi memang lambat rasa gerak baby. nak masuk 22 weeks baru terasa tapi masuk second baby, 20 weeks dah rasa. third baby lagi awal 19 weeks dah terasa gerak dia.

2y ago

aminmn..tq sis...

ada , saya first baby dalam 20w keatas lupa da berapa week .. second pregnant ni saya rasa awal dalam 13w keatas slow2 ja , sedangkan sekarang saya dah 18w kejap ada rasa kejap tak gitu ler ..