Urut selepas bersalin.

Maaf tanya, ada kesan ke pada si ibu jika tidak mengurut (macam orang selalu buat dalam tempoh pantang) selepas bersalin? #firstmom #pleasehelp #bantubagipendapat Bersalin czer. Skrg baby dh setahun.

20 Balas

Takde pun.. just exercise je..byk ambik waktu pantang ni utk relaxing.. utk nk reward diri.. Ada duit lebih blh ambik.. bukan wajib @ 1 kemestian pun.. dont worry okay.. just exercise je mcm biasa .. sakit2 bdan mostly kurang bergerak..