Hai moms

Maaf sye btnya.. jel solcoseryl tu utk ape sbenarnya? rmai yg kta utk cepatkn luka smbuh..kalau czer boleh guna gak ke? Ataupn klau luka kta dh kering n still nk pkai utk percepatkn ianya smbuh boleh ke x? thanks....

1 Balas

sy pakak jel tuu . tp ad org cakap xsesuau utk czer , jel tu pakai ms luka tu bru2 lgi , kalau dh sembuh n cantum elok dh , xyh pakai dah . nanti naik isi lebih . mcm parut hidup tu , sy brnk normal , pakai dlm 2 3 kali ja dh cantum lpstu sy stop trus , alhamdulillah xnmpak lgsung bks jahit tuuu .

4y ago

okay ke guna jel tu sis