Assalamualaikum

maaf sya nak tanya sedikit dekat mommy semua.. kalau sudi berkongsi... kakak sya dah 9 tahun lebih kahwin tapi belum ada rezeki untuk dapatkan anak.. bolehkah mommy kongsi cara dan petua untuk dapatkan anak .. dia ckp dia penat dngan org sekeliling dia yg selalu tanye dan salahkan dia sbb tak dapat anak.. #dia suruh sye tanya #semoga ada petua yg dapat kongsi dngan kakak sye terima kasih

30 Balas

Rezeki kan sis..byk petua sahabat2 kita..kita ikhtiar je. Yg sy tahu buah zuriat, minum susu kambing + kurma(sy penah baca yg boleh jd gangguan jin menunggu dalam rahim wanita, dia akan 'takot' dgn susu kambing), cuba jgk supplement himalaya.. Sy xpandai sgt sbb ttc 5bln je tros lekat..laen org laen pglaman. Sy hrp kakak awak ada rezeki lps ni..mungkin lambat sikit tu. Allah nak bg rezeki laen dlu kot