Muntah muntah

Maaf saya nak tanya .. Saya kerap muntah" loya semua.. Dri 6 weeks smpai skrg.. Makan je muntah. Sampai bdn dah lemah. Smpai tak tau nak makan apa tuk elak muntah..ada tak ibu" yg tau makanan apa yg boleh elak kan muntah semua.. Dan perlu ke saya ke klinik atau hspital..

13 Balas

Kalau muntak lebih 10 kali sehari taknormal ye sis. Pergi hospital. Say pregnant dua kali kena hyperem. Mmg keluar masuk hospital. Sbb hyperem ni mmg makan and even minum pun akan muntah. Dptkan bantuan doktor. Dulu anak first saya ikut ckp org fikir normal, rupanya tak normal sampai effect baby, effect hempedu, effect hati saya.

7mo ago

https://chat.whatsapp.com/DcbdYhIj53JFs4VdNDqpL7 hi