Muntah muntah

Maaf saya nak tanya .. Saya kerap muntah" loya semua.. Dri 6 weeks smpai skrg.. Makan je muntah. Sampai bdn dah lemah. Smpai tak tau nak makan apa tuk elak muntah..ada tak ibu" yg tau makanan apa yg boleh elak kan muntah semua.. Dan perlu ke saya ke klinik atau hspital..

13 Balas

Betul pergi je klinik, cakap muntah2. Saye mase first trimester memang alahan tapi takde laa makan pun muntah, cume ade satu malam tuh muntah tak benti walaupun tak makn. Esoknye pegi klinik terus refer hosp sebab kencing tak cantik, terus masuk air 4 jam sekali selame 3 hari 2mlm 😂

7mo ago

https://chat.whatsapp.com/DcbdYhIj53JFs4VdNDqpL7 i