Muntah muntah

Maaf saya nak tanya .. Saya kerap muntah" loya semua.. Dri 6 weeks smpai skrg.. Makan je muntah. Sampai bdn dah lemah. Smpai tak tau nak makan apa tuk elak muntah..ada tak ibu" yg tau makanan apa yg boleh elak kan muntah semua.. Dan perlu ke saya ke klinik atau hspital..

13 Balas

kena mkn sis paksa tau..skrgnya ada makanan dlm bdn... kalau boleh amek air mineral ..kdg boleh jgk buat kawal loya tu.. thp xleh tahan kna mnx ubat muntah n angin.. sy dulu mkn ubat.. bru la ok..dpt berjalan balik kalau tidak muntah smpai melepet xlarat

7mo ago

https://chat.whatsapp.com/DcbdYhIj53JFs4VdNDqpL7 u