chemical atau keguguran

maaf nak tnye. 8hb aritu saye buat upt 1 line samar. lepas tu harini 14hb tadi keluar darah mcm kulit ayam. agak2 knpe ye. chemical pregnancy ke kalau mcm niy ?? sbb takde rase sakit atau ape2 kram pon kat perut. rase biase. patut nye due period 10hb selasa lepas. check upt awal 2hari dari due period

chemical atau keguguran
2 Balas

sis cepat2 g klinik ye..sy cp lepas keluar darah lpastu cek upt mmg dah -,xde line lgsg sbb sbelum tu mmg samar2 je xnaik2 line. klu sis cek upt msih +ve mkna sis ancaman keguguran bukan cp

Samada chemical atau mmg gugur. Sy dulu chemical mcm ni, few days lepas check upt terus bleeding period. Upt awal mmg samar je

7mo ago

ohh yeke. sbb sy baru lepas gugur bulan 8 aritu sbb luar rahim. emm. bole laa erkk sy check balik upt lepas niy. kalau double line terus g klinik laa ehh ??