Baby 37hari 2hari tak poop

maaf nak tnya normal ke baby 37hari yg minum cmpur susu formula & direct feeding tak poop 2hari, sbb sebelum ni ok poop 💩 hari2 cuma 2hari ni ja tak 💩

1 Balas

normal selagi dia tak meragam perut tak keras, buat la urutan i love u kat perut baby and kaki dia buat cycling. bayi okay je tak poop seminggu tak silap saya as long dia okay. tp kalau saya saya akan urut hari hari untuk make sure dia poop sebab saya ni ade sejenis yg cepat risau dan pikir bukan bukan😂

12h ago

sama saya sis jenis berfikir yg bukan2 juga tu yg risau….