Poop sikit

Baby saya 5 month. And suggestion doc utuk makan puree. But after makan pisang dia tak poop 3 hari. Dia full bf cuma ada sekali dua bagi fm sbb nak try. Poop dia sikit mcm ni je. Normal ke? #adviceplease #firstmom

Poop sikit
2 Balas

Mcm anak sulung sy, makan pisang sembelit. Tp doctor cakap pisang bagus. Cuma untuk anak sy dia kena minum air yg cukup. Jumlah pisang pulak takleh byk and dia takleh makan hari2.

ada certain bby bila mkn pisang jd sembelit. so cuba tukar dgn buah2 yg lebih melawaskan pembuangan dia. cth : betik

1mo ago

Dah makan betik semlm tapi pagi ni dia poop banyak tu je. Segala urutan senaman saya dah buat jugak. Kene pergi klinik ke? 🥺 risau