Scan dan Upt

Maaf nak tnya .. normal ka bila check upt positif .. tpi bila scan belum nmpak kantung lgi?? sbb UPT terang sgt

Scan dan Upt
6 Balas

Bykkan membaca dlm google atau boleh search dlm group ni. Kalau regular period pon biasanya 8 / 9 weeks bru okay kalau nak scan sbb biasanya npk heartbeat. Don’t worry mommy, inshallah ade tu. Yg penting jaga diri boleh start amek acid folic. Dllm 5/6 minggu lgi pergilah scan lagi 🥰 kalau ade bleeding boleh pergi clinic terus

2y ago

👌🏻👌🏻🥰 Tq Mommy

Normal sis, masih terlalu awal. Tunggu seminggu lagi baru check ya.. Klinik swasta boleh nampak sudah 😊

2y ago

👌🏻👌🏻🥰🥰 Tq Sis ..

Sma dengan saya sis, sy lst period 26.4 tapi scan tak nampak apa apa lagi dr suruh dtg scan smula

2y ago

lepas ni boleh scan lgi ... haa doktor pun sruh dtg scan balik dalam 2 minggu mcm tu

sama sis saya dah 5 minggu tapi belum nampak kantung pon☺️ sebab doc kata masih kecil..

2y ago

Tq sis ..🥰🥰

kalau ikut hari first last period dah berapa week?

2y ago

mingkin persenyawaan lambat . kalau period tak teratur, make sure inform doktor . jadi doktor takkan suggest cuci kalau ada kantung pada minggu seterusnya 🤗

masih awal kehamilan sis.

2y ago

🥰🥰👌🏻