tomyam

Maaf nak tnya boleh ka makan tomyam hari2 ? masuk ni 3 hari tomyam ja ..yg tu ja teringin ? ada yg ckp xboleh ..betul ka ?

2 Balas

Saya pun suka mkn tomyam time pregnant ni..lauk.lain x lalu..tp x la.pedas tomyamnya..takut sakit lain pulak hu..hu..

4y ago

Sy kalau tomyam ja mst licin makan ..suka sgt ,tapi risau la dah 3 hari berturut makan 😅 sbb ada yg ckp xboleh tu yang risau sgt tu ..

Amboi hari2 😁 makan la sis selagi badan rasa okay. Banyakkan minum air masak.

4y ago

Huhuhu sedapp tu 😁