Folic Acid

Hi maaf nak tanya since this is my 1st child, inshAllah amin. Kalau kita tak consume folic acid sebelum pregnant, takpa ke? 🥺 atau akan ada risiko yang besar kalau kita tak makan folic acid? Tak terlambat ke kalau consume folic acid bila kita baru tahu kita pregnant? Terima kasih.

1 Balas

inshaAllah tak trlambat...once dh tahu preg consume sahaja...disarankn consume awal. .asid folic ni ada je dlm makanan lain, xsemestinya ada pd supplement yg dijual kt farmasi;)

1y ago

baik, terima kasih awak 🥺❤