37 week pendarahan

Maaf nak tanya siapa tahu nie normalkah tidak ye? Ini ke namanya mucus plug? Saya sekarang 37 week 2 days

37 week pendarahan
35 Balas

adoi😵‍💫. awak, ni bukan mucus plug. ni tanda nk bersalin. p hospital

8mo ago

ini lendir campur drh,tanda nk brslin tu

Betul ni mucus plug. Tiap kali nak bersalin ni tanda ni turun untuk saya. Semoga dipermudahkan mommy!

kalau saya siss, memang terus gi spital kalau Kuar Gini risau dah

baby is coming sis

9mo ago

hihi comel la komen ni 🤣

37weeks dh blh bersalin dh dik.. tu tanda nk bersalin tu.. segera pergi hospital..

terima kasih semua yg comment..saya dah selamat bersalin minggu lepas.... 🙏🤗

8mo ago

seminggu selelepas keluar tanda tu

turun tanda dah tu.. bole dah nak ke hospital.. semoga dipermudahkan bersalin sis

tak normal la sis klau berdarah. pegi laa hospital terus. dr tak bgtahu ke

Nak bersalin dah kot sis… pg hospital cpat2 sis.

Selamat bersalinnn😆😆