37 week pendarahan

Maaf nak tanya siapa tahu nie normalkah tidak ye? Ini ke namanya mucus plug? Saya sekarang 37 week 2 days

37 week pendarahan
35 Balas

sy dulu keluar spotting sebesar syiling 50 sen lama,terus nurse suruh ke emergency. dlm tu,sy kena ambik darah,utk test apa entah hantar di lab. lepas tu Dr scan lg nak tengok kalau ada masalah uri. Alhamdulillah tiada masalah,su balik malam tu juga. tp memang malam sebelumnya sy ada bersama suami. kalau tak silap,sebulan lepas tu sy bersalin

g hospital la.. sy kluar darah mcm ni pagi pkul 9.. tak rasa sakit apa pun tapi pergi hospital jgk, doc check bru 1cm.. doc bagi balik sbb x sakit, dia ckp klau contraction kerap dekat² bru dtg balik.. pkul 3 pagi esok tu sy g hospital sbb sakit kerap bukaan dh 3cm.. lps subuh selamat bersalin..

Ye dh nak bersalin. Pergila check kt hospital kalau takde masalah boleh balik , show ni biasa amik masa ada org sampai seminggu ada org esok tu dh beranak. So pergi je hospital , jgn buat keputusan sendiri ye tanpa nasihat doc.

apa2 darah yg keluar spanjang kehamilan adalah tidak normal. nurse pun dh pesankan stiap kali checkup. sila pergi ke hospital segera.

tanda nk bsalin. sy ank first gini la tp xsakit lg. g hsptl bru 1cm. stuck dekat shari jgk laaa sbb ank first kan. lmbt sikit nk buka jln tue

Nak bersalin dah tu. 37 weeks dah. Jgn tanya2 lagi go beranak. Semoga dipermudahkan bersalinn.

Saya keluar darah sikit terus pergi hospital. Pastu kena tahan wad pukul 12pm. Bukaan 1cm. Pastu pukul 2am terus bersalin

Tak normal lah kan misi doc dh ckp kalau darah pergi jumpa doktor. Pi la hospital. 😩😩😩😩

Better pergi hsptl terus.. Sebarang tanda² pendarahan, bgus pergi hpstl yaa sis.. Smga dipermudahkn urusan bersalin

sy haritu, mlm keluar mcm ni. start contraction 10 minit skali. pagi jam 8 check cm dah 5cm. jam 10pgi besalin dah.