Contraction

Maaf nak tanya. Sakit contraction tu mcm mna ya? Dan macam mana nk kira? Frst time mommy.. sllu contraction paslu tu berlaku pada mnggu ke berapa?

1 Balas

Sy tak de contraction palsu. tawu tawu rasa sakit perut mcm nak membuang. bila sakit sekejap sekejap Sy monitor. sakit dtg sejam sekali. Sy pegi hosp bukaan baru 1cm. nasib doct tak suruh balik sbb after 4hours, bukaan dah 9-10cm. tak jangka terus bersalin hari tu jugak.

1y ago

cukup 39w