Spotting coklat

Maaf nak Tanya ini spotting coklat kh? Hari jumaat cek upt double line. Tdi mcm Ada keluar spotting coklat.risau pulak blm scan lagi..

Spotting coklat
3 Balas

Saya rabu lpas kluar cecair wrna mcm tu..then sy pergi check..doctr check pngkal rahim sy mcm luka skit then mcm ada bkteria..doctr ambk smple dan bg ubat antibiotc n ubat insert.. alhamdulillah lpas 5hri hbis antibiotc sy dh okey..dh xda kluar apa2 mncurigakan.. sis boleh ke klink utk nasihat doctr..

11mo ago

Ni slepas mlm yg sy insert ubat dri doc..esk kluar darah mcm ni..then hri strusnya dh xda..dh ok lpas sy hbis ubat antibiotc… apa2 pon sis boleh rujuk doctr..sbb mgkin kes xsama

Mcm spotting. I rasa you kena go check doctor takut later keluar fresh blood

Ni hari sy p check…