Masalah sembelit

Maaf nak tanya haritu saya ada pergi klinik sebab ada keluar coklat . Doktor cek sampai dalam dia cakap infeksi keputihan yang teruk .. and then die jarang keluar benda tu . Dia keluar tiap kali saya buang air besar . Sbb maybe terlebih meneran ke macam mana ea ? Macam mana nak atasi ye ? Bila buang air besar mesti dia keluar coklat2 sekali kat faraj . Masa buang air kecil takde keluar pun . Hmm #firstbaby #5w3d

2 Balas

Saya alami macam ni juga..kalau membuang air besar,keluar keputihan pekat dekat faraj sampai rasa sampai rasa takut nak teran..4 hari lepas saya tiba2 ada brown discharge tapi selepas membuang air besar beberapa jam so tak sure punca dari mana..jumpa doc dah,masuk muncung itik tapi tak tahu result macam mana..2weeks lagi scan kandungan lalui bawah sebab nak tengok heartbeat..semoga semua okay lah hendaknya🤲🏻 #8weeks5days

puan alami mslh sembelit ke ek??