BUKU PINK DAFTAR

Maaf nak tanya, buku pink boleh buat bila kandungan berapa weeks? Ada baca google kata nya sebelum 12w kalau tidak dikatakan late booking.

2 Balas

call klinik nti dorg bg tarikh appointment klau atas 12w mmg cop late booking la saye 4w4d dh call kk... dlu dorg bg date mse 11w1d utk buka tapi xsempat gugur.. I now same 4w4d calldorg bg date khamis depan 7w4d buka buku baby 1st dlu 4bulan @17w3d baru buka trang tang tang late booking