BUKU PINK DAFTAR

Maaf nak tanya, buku pink boleh buat bila kandungan berapa weeks? Ada baca google kata nya sebelum 12w kalau tidak dikatakan late booking.

2 Balas

9w keatas, sblm 12w. Call or walk in kk/kd bdekatan utk buat appointment. Masa hari appt bawa gmbr scan dari klinik swasta (yg nmpk kantung, janin & heartbeat).

2y ago

Thank you membantu, tadi scan masih tak nampak. Dr suruh scan 22.05 ni. Saya book kk 30.05. Harap dah nampak scan kedua nanti