minum air gula

maaf nak tanya, air gula jenama apa ya ada cop KKM? yang barikel tu macam tak ada je. KK saya kata boleh bawa air gula sendiri tapi kena ada cop.

10 Balas

Hi sis, saya baru je minum air gula for the first time 2 minggu yg lepas. Saya risau jugak, sebab smua org cakap boleh muntah, boleh pening bila minum air gula. Saya perhati je nurse bancuh air gula, paket tu tulis jenama hurix. nurse bancuh suhu suam untk saya. saya teguk 2x je, kebetulan tgh haus. tp air gula tu rasa oren mcm air gas mirinda tu bg tekak saya. Alhamdulillah habis saya minum sampai nurse tanya eh dh hbs ? So why not sis try dlu air gula di KK

saya dulu pun beli di farmasi barikel perisa oren , nurse saya okyh je , kawan saya pun ada beli dekat klinik swasta barikel punya jugak , cuba awak tanya nurse awak boleh ke kalau beli jenama barikel tuh 😅

sy minum air gula di KK rasa laici, sedap.. hahaha,, memula risau juga kot payau sgt rasa smpai ramai muntah.. tp alhamdulillah tak muntah..

air gula kk bagi tu okay je rasa plain buat suam tapi dengan syarat minum sekali jangan berhenti kejap-kejap sampai habis.

why nk beli dkt luar? air gula kk is not bad as diperkatakan pun.

2w ago

Pandai control or tak pandai ke ikut kk jugak. Aku dah banyak kali minum, berbeza kk, swasta. Mmg rasa tak sama even kau pandai control nafas pun

sy minum yg barikel tu nurse kat KK sy xda komen pon... oke je..

2w ago

nurse kk sy siap suggest awal2 lg, beli air gula sndiri pn boleh..sbb skrg kk tmpt sy tu tgh abis stok yg berperisa.. siap dia suggestkn lg flavor2 yg sedap. sy beli yg barikel tu je

Saya minum air gula dekat kk perisa oren. Ok boleh telan.

Saya minum Barikel tu elok je KK saya takde cakap apa pun.

sy setiap Kali minum air gula..mmg minum y barikel

Saya minum barikel punya, nurse okay je