darah ke ni?

maaf nak bertanya, due 21/10. adakah ini darah? tp tak rasa contraction lg.

darah ke ni?
2 Balas

sy prnah kena tp sikit lagi dari ni and dktr luar sahkan keputihan normal..baik mommy pantau guna pad tgok if ada kluar lagi tkut darah sbb sy dulu juga gelisah ingatkan darah ..kalau ni keputihan yg ni disbabkan bnyk begerak ..

2y ago

terima kasih sbb menjawab soalan saya🥰. saya pakai pad semalam utk pantau. pagi ni betul² keluar darah tp takde lg rasa contraction yg kerap.

due kita sama, i takde apa tanda langsung. geram rasa. hahahahhahahhaa. baby dah makin besar ni dalam perut. doktor pon cam ragu ragu je tengok size saya dengan baby

2y ago

wah sama ! smoga dipermudahkan urusan puan nnt ❤