Depo boleh pregnant ke ?

Maaf nak bertanya bagi siapa yg ada pengalaman , ikutkan saya dah setahun ambil suntikan depo. Lepas tu baru lately ni mcm ada rasa loya tak lalu makan apa semua and kebetulan semalam saya terjatuh. Bila saya bangun tgh malam nk ke toilet, saya nampak ada spoting darah merah. Tapi tadi pagi saya cek klinik doktor kata tak pregnant. Lepas kejadian semalam perut terasa mcm cramp period rasa sengal2 dgn sakit pinggang je ni. Doktor kata ikutkan kalau dah setahun should be tak pregnant laa, maybe darah2 lama mcm tu baru keluar katanya. So pertanyaan saya, untuk yg ambil suntikan depo ni mmg tak pregnant yer…

1 Balas

Ya, boleh hamil

5mo ago

Walaupun dah setahun ambil depo pon akan pregnant yer. Sis ada pengalaman ke or ada org2 yg terdekat yg ada pengalaman yer…