Ingin tahu

Maaf mungkin soalan sy ni x selesa nk btnya segan juga sebenarnya.. nk tnya knpe bila bsma dgn suami.. bby akan mgeras ya.. mmg tu normal ke atau x.. sy 31w dh skrg.. bila bsma mmg suami buang luar..#seriusnanya #firstmom #ingintahu

4 Balas

boleh ke bersama bila hamil..sorry ya tanya..sebab Saya #first mom and first baby#

2y ago

1st trimester kalau xde history misscarriage xde mslh. cuma jgn ganas2. kalau lepas bersama ada bleeding terus pg check doktor ya.