Keluar Darah Setitik

Maaf mummy semua, nak tanya. Sy bru 9 weeks, td time nk ambil wudhu ada keluar dari setitik (lbih kurang) brcampur dgn keputihan. Is it normal atau sy kena k klinik? Sebab tak de sakit apa2. Tp risau la juga ??

4 Balas

assalamualaikum mummy Tuan tanah , macam mana keadaan ? dah melahirkan ke ? saya sekarang 9W setitik sangat halus darah tu brcmpur dgn keputihan. risau juga. sebelum ni ada sekali keluar cek doktor ,doktor kata tiada apa2 ,di dalam tak berdarah. cuma keputihan yang banyak lah.

Saya mula2 dulu pun macam tu. Implantasi. Kalau takut, boleh terus jumpa doktor.

saya dh 13 minggu mcm mane kalau ade flek coklat beberapa hari yer..risau..😔

5y ago

baiklaa terima kasih yer

Better pergi klinik.