betul ke kalau minum cococola dapt cpt bukaan brpa cm ?

maaf mommy semua ,i nak tnya kalau minum cococola dpt cptkan pembukaaan besalin kah sebab i pernah dengar sorry i ingt memastikan sebab i dah buka 1 cm kena tahan wab sebab rumh jauh dari hospital harap2 cpt besalin biar tak lama kat hospital 🙏🙏#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

MAAF YA MENCELAH .. TAK ADA PUN MANA2 ORANG MENGATAKAN MINUM COCOCOLA TU PERCEPATKAN BUKAAN ...

maaf xpernah dengar lagi. tp pada pendapat sy baik elakkan sebab cococola bukan minuman yg sihat.

2y ago

yaaa sis tau sya 🙏