Tanda kene sihir pemisah

Maaf lari topik , ada tak siapa2 ada pengalaman kene sihir pemisah ? Adik saya mengandung anak kedua bulan 10 ni due date.Dulu duduk kampung sini , pastu pindah umah suami bulan 6 ke 7 tahun lepas . Dia balik kampung smalam kakak saya perasan hubungan dia dengan suami dia agak dingin . Dia pon cakap kau aku dengan suami dia, asyik marah2 . Mereka sebaya . Saya orangnya tak percaya benda2 kurafat 😅 tapi kakak2 saya macam yakin sangat ada benda tak elok dalam rumah mereka . Sebab bapa kepada suami dia bercerai sebelum ni , tinggal di rumah yang sama . Jadi kakak saya kata mungkin sihir tu masih tinggal di rumah tu . Adik saya kata bulan 10 dia beranak , bulan 11 nak kerja , suami dia ikutkan gaji cukup jeh 😅 sebab nak pindah cari rumah lain ,dia nak kerja tpi kakak tk bgi sbb tk abis pantang .. risau dia takmau dengar sbb dia jenis apa dia nak buat , dia buat . Apa tanda2 sihir pemisah ? Katanya rumah dorg duduk skrg sape2 masuk pon rasa panas . Kesian anak nak masuk 2 ibunya stress . Itu pon dia nak minta jagakan anak dia nanti tapi kami semua taknak sebab masing2 dah ada anak 2 masih kecik 😅 letih . Adik baru 21 tahun .

1 Balas

sy xtau lh adik awk terkena ke x..tp bg pengalaman sy y pernah kena..kawin x smpai smnggu tb2 hubungan jd panas..suami xleh dekat dgn sy..die xde rasa nafsu or ape je ngn sy..bile nk bersama time tu jgk suami tb2 bgn lari..jd terpinga2.Dan sy plak xleh lngsung tgk muka suami bergaduh 24 jam..lme2 sy jd sakit.. mcm2 dtg ganggu.. muntah darah..setiap masa sy mntk cerai tnpa reason..ustaz2 y sy jumpe sume ckp kami kna sihir pemisah tp d sbb kan hubungan kami d lindungi Allah n kuat alhamdulillah..kami tawakkal berubat bnyk tmpat.. akhirnye dgn izin Allah sumenya Selamat smpai skarang

10mo ago

tula , dri cerita2 yang saya dengar pon biasa terok2 . Dia mungkin emosi masa mengandung jeh . Sebab raya haritu dorang okay . Benda ni baru jadi . Macam cepat sangat family nak kata dia kene sihir 😅 .