terasa mulut org

maaf la, masa raya rituh org duk tanya ,tak kerja ka, bila jawab tak, ada ckp tak kerja kena buka kilang anak la, da taknak kerja sgt. sampai terasa sbb tak mampu nak mjawab sbb takut gaduh. mmg kalau jadi fully housewife kerja kena buat anak ja ka, salah ka pilih besarkan anak, husband pun okay sbb tau anak besar depan mata. 😌 .

1 Balas

Saya pon fully housewife Anak 2 orang Yang no 2 umo 5 tahun Selalu jugak orang tanya bila nak tambah anak Saya bagitau ja insyaAllah Kadang kita kena melayan karenah orang jenis macam tu kena jawab sikit nanti diam la dorang

2w ago

susah sis, jenis kalau balas balik terasa , sendiri kata takpa. tuh yg kadang bila pendam ,rasa mcm emm, tiap kali jumpa mst ckp bab kerja, bab anak. kadang sampai rasa tamau jumpa org sbb ni. 😌 .