awal kehamilan..

Maaf klu sy bertanya dan soalan sy ni dianggap remeh.. Semua tanda2 hamil dah ada.. Cth pg2 rasa nk muntah, bdn rasa letih jee, rasa mcm nk tdor je sepanjang hr.. selera mkn makin bertambah dan period sy pun dah lewat 5 hr..tp buah dada sy xde rasa apa2 laa.. Mcm sensitif ke, bengkak ke.. Dah check kat klinik.. Tp tk berapa nmpk sgt.. Kabur.. Ada tk ibu2 kat sini yg ada pengalaman mcm ni.. #mengharap cahayamata lg slps keguguran sblm ni..

12 Balas

Klu kabur² ada chance pregnant, boleh test lg dlm seminggu..

5y ago

In shaa Allah.. Harap2 Allah makbul kan doa kami.. Aamiin