Pregnant 6 bulan ada keputihah

Maaf klau gmbr agak menjijikkan. Normal ke ade keputihan mcm ni keluar? Biasa sikit2 je. Jarang sgt ade keputihan. Ni mcm byk pulak

Pregnant 6 bulan ada keputihah
2 Balas

Saye haritu macam ni juga. Orang kata tak normal tapi bila tunjuk kt nurse dan doc kk dorang kata normal je. Jangan warna kuning pekat/hijau. Tu tak normal. Takutttttt kuman gbs..

1y ago

so macam mana sis takda apapa lah gbs ke apa?

normal sis kecuali warna hijau dan gatal tu kena bgi tahu nurse untuk check jangkitan apa2