Risau

Maaf bertanya. Semalam saya ada makan buah nenas sikit sebab mengidam, taktahu pula buah nenas ni tak boleh makan untuk pregnant. Sikit je saya makan, tapi malam tu tak boleh tidur sebab rasa sakit sangat dekat bawah perut , semua sendi2 sakit. ?? saya keguguran ke?? ??

26 Balas

Kalau xde bleeding insyaallah okay je sis. Kalau nak sure, sis pergi cek kt klinik. Kalau Dr kata okay, sis jgn risau. Sebab terlalu risau pon boleh affect hormon😊