Keliru

Maaf bertanya. Selalu nampak ibu ibu dalam nie suka perli memerli kalau dkt pertanyaan orang lain. Kadang sedih tengok kenapa kita tak cuba positif kan diri je? Kalau semua soalan org kita nak pertikaikan, soalan nie pelik kalau tanya, soalan nie cari je dkt google jgn tanya, soalan nie itu soalan nie mcm nie. Habis apa guna nya app nie sediakan trmpat "ask a question"? Emm sorry itu pendapat saya je ?

12 Balas

Setuju. Sperti sy first time pregnant, tapi jika ada soalan jadi takut nak bertanya dlm apps ni sbb risau dikecam.