cek hamilan

Lum age dtg bulan smpi skrg, mhu msuk dua bulan sdh, harus kah aku cek age,,

3 Balas

Sis ada amik ubat hormon kan? Kadang2 sebab hormon pn ye juge salah satu sebab kenapa kita tak datang bulan...dia reset balik... Lepas tu br akn dtg bulan mcm biasa..tp tula kalau sis rs mcm ada rs mcm mual2... Xsedap bdn cpt rs.letih tu slh satu tanda peknen... Or sis leh try cek upt mne tahu ada keajaiban berlaku dan sis pregnant 😉mg d pmudahkn segalanya..aamiin..jgn putus asa ya...😉✌

5y ago

Nti lah sy cek age

Harus cek

Ok sis..