Help

My lower back keep hurting whenever i lie on my back.. When i change position "on my side" my right leg hurt so bad, its really hard for me to get up when i lie onmy side my right leg always hurt.. Its also hurt when i suddenly getup and walk. Is it normal?? Its really hurt its make difficult for me to walk sometimes. I dont have regular exercise is it the cause? Help first time mom here

2 Replies

Nararanasan ko rin yan sakit sa bewang 28weeks na ako cguro dahil bumibigat na si baby. Tinataas ko paa ko sa gabi about 10-15mins tapos sa hapon naglalakad din ako short distance lng. So far di naman ako nagkaka leg cramps medyo nauunat din balakang ko since maghapon stay at home lng po ako.

Same po tayo. Siguro po sa lamig yan.