VIP Drypers Campaign!

Looking for mommies with newborn babies to join our Drypers Campaign! RM100 for VIP qwith 1000 - 5000 followers RM150 for VIP with more than 5000 followers on selection and completion of the campaign Click the link to submit your application: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPPd3ETurWjfFvg2m-dJTxU4bZTHkuJ6BvLc1KFkpcrbQXCQ/viewform

VIP Drypers Campaign!
15 Balas

Q wa 3162200175238B-07-10, Blok B ESTANA COURT, Jalan HJ Mokhtar, kampung pasir, 68000, Ampang, Selangor

tak layak sebab follower,baby new born sy masih dlm inkubator..

xlayak join da. sob sob.. anak dah 4month 5.8kg

x layak join. baby dah 4bulan lebih

tak layak join. 🤭

baby 3bulan 6kg dh.. xda rezeki nk join

done submit.. hrp2 ada rezeki aamin.

Baby dalam perut lgi 🤣

takde followers pn kat insta..🥺

anak dah 2 tahun 🙊🙊