no sac seen in ultrasound at 5 weeks.

My lmp is nov. 28. I missed my period last dec so i got a pregnancy test through blood and the result is positive. Im. So excited so i got my ultrasound jan. 7 to see if the my pregnancy is ok but to my surprise, nothing was seen on my uterus. Am i really pregnant? The ob said it might be very early. Got a test again after 2 wks.

14 Replies

Kmusta na po kau mamsh? Ok na po ung nxt scan nyo??

Maaga pa po sis balik kapo pagka 8weeks mo.

4y ago

Okie sis sa advice... worried lng kz mi mga ngsasabi n buntis dw tlga ako bsi sa ktawan ko.d nmn ako dati gnto kz

Wla pa po talag sac kasi early pregnancy pa lang

ung akin po 9weeks na nung nakita