(Scan dari bawah) Tvs tak nampak heartbeat?

Lmp 8weeks 3days. Size & usia kandungan 6weeks 4days. Doc scan tvs janin & kantung ada tapi heartbeat tak nampak😢 Saya buat tvs sebab ada brown discharge 2jam (almost penuh panty liner) then stop..now dah 4hari tiada pape discharge.. Ada tak ibu2 alami? Tolong berikan saya kata2 semangat..tolong selitkan doa untuk saya & kandungan saya🤲🏻😢#firstbaby #pleasehelp #bantusharing #advicepls #ingintahu #susahhati #susahhati

2 Balas

Sama la sis sy pun bgitu tapi dah lama laa Dr kata baby tak jdi n buat temu janji sampai la keluar darah taim tu tengah malam trus p hospital d tahan sebab ada potensi gugur Jam 3 pagi tu dah keluar tu kantung

smge dpmdhkan ye sis