Ready ke belum?

Lewat seminggu period, buat pregnancy test terus naik double line terang ye. Adududu, sian aiyang mummy. Baru nak masuk 6bulan dah jadi kakak #duagaris

Ready ke belum?
9 Balas

alolo.. so cute.. rezeki.. jaga kandungan baik².. tak semua org berkesempatan mudah hamil mcm sis.. doakan saya moga ad rezki dikurniakan zuriat juga☺️

cara sy taknak hamil dekat, sy rancang sendiri tak makan ubat. lepas bersama. terus bangun ketandas. cuci bersih².

2y ago

pre-cum boleh lekat juga.

Comelnyee 😍 rezeki sis .Alhamdulillah .. doakn saya pregnant jugak ye ☺️

masyaAllah comel kakak ni,, x pe rezeki tu, jaga diri elok²💕

tahniah puan. jaga diri dan kesihatan ye

🥰 tahniah.. jg diri elok2

doakan utk sy juga..

Alaaaa comel 😍

Tahniah