Air ketuban banyak

Lepas scan 27weeks, doctor kata air ketuban banyak (bacaan 26). Ada tak ibu² kat sini mengalami benda yang sama. Saya tiada kencing manis. Setakat ni kurangkan minum sejuk Dan makan Manis. Ada tips tak nak bacaan air ketuban Di paras normal?

1 Balas

saya ade gdm n aritu scan 30 weeks alhamdulillah air ketuban masih normal je. boleh cuba google tips. byk info boleh dpt

1y ago

thank you Sis. saya Ada Google gak,tapi makin anxiety bila baca hehe. harapnya next check up,bacaan normal. sekarang usaha kurangkan minum sejuk Dan makan Manis.