badan mudah berangin

lepas isyak je kena berstokin. sejak pregnant ni. badan mudah berangin. tido bantal kiri kanan wajib ada. kat kaki pun memang wajib.. cara saya berstokin. lepastu sapu yoko² kat pinggang sampai atas tulang kipas. baru blh tido#bantusharing #firstbaby

badan mudah berangin
3 Balas

Pn try amalkan teh o halia .. sy buat mnum pgi .. Alhamdulillah xde angin myucuk2 .. dulu pantang sejuk trus msk angin ..lagi 1 yoko2 xbgus sbb ada ingredients diserap oleh kulit .. xbgus utk kndungan ..

4mo ago

Dah bersalin dah pun

Semoga dipermudahkan ye

enjoy je pregnancy