serius nak tahu

lepas buang air, tapi still ada rasa macam ada benda yang terkeluar tp bila tgok takde apa, tapi spender basah, tu leaking ke ea??

4 Balas

Klu leaking air mengalir x bhenti.. itu pengalaman sy mse ank pertama.. air jernih putih.. lps tu sy terus pakai pad.. mmg kat pad penuh air. Cuba try pakai panty mgkn bole tgk dgn lebih jelas..

Sama dgn sye sis. Tp sye keluar mcm kuning2 and ada bau sikit. Tgh tnggu result takut2 sangkut Gbs

7d ago

pape bgtau ea takut pulak kita

sma kita pun mcm tu wak nak prgi hsptl tpi tk skit tkt org tak layan 🥲

ada bau?