Bersama suami 💃

Lepas bersama rasa sakit kemaluan😢 .sy 37week5day .slma mengandung TM1 je pernh bsama lepastu dh tkde dh .td pagi bersama lg .bila sy duduk rasa sakit kat kemaluan .tk la rasa sakit telampau .mungkin lama tidak bersama kan😂 .sy nk tnya .tk da apa2 ke ngn bby kat dlm .sbb suami buang dlm🥴 . Lgipun bnyk sy dgr .klu dh dkat² nk brsalin tu msti kerap bersama untuk memudahkan cm .btul ke😅 .sbb sy pun dh tk sbar dh nk jumpa bby😁 .tolong kongsi pengalaman kamu orng ibu2🤗🤰 ##seriusnanya ##pleasehelp

13 Balas

xde ape2 jdi pon dkt bby. mmg lagi dkt due lagi bgus bersama. air mani boleh lembut kan pintu rahim. tpi depends on u. kalau rasa x selesa or sakit boleh bincang dgn husband. mybe twice a week or every 3 to 4days ke. x semestinya kena hari2. penat nnti 😛

2y ago

Mahu terberanak pulak masa tengah on nanti 😂😂