Bersama suami 💃

Lepas bersama rasa sakit kemaluan😢 .sy 37week5day .slma mengandung TM1 je pernh bsama lepastu dh tkde dh .td pagi bersama lg .bila sy duduk rasa sakit kat kemaluan .tk la rasa sakit telampau .mungkin lama tidak bersama kan😂 .sy nk tnya .tk da apa2 ke ngn bby kat dlm .sbb suami buang dlm🥴 . Lgipun bnyk sy dgr .klu dh dkat² nk brsalin tu msti kerap bersama untuk memudahkan cm .btul ke😅 .sbb sy pun dh tk sbar dh nk jumpa bby😁 .tolong kongsi pengalaman kamu orng ibu2🤗🤰 ##seriusnanya ##pleasehelp

13 Balas

Baby tak tahu pun apa jadi masa mommy dia ehem².. Cuma air mani boleh bantu cepatkan proses bukaan pi tu rahim.. Kalau larat bersama selalu

Nurse kataaa airmani bleh meransang jalan bukak Lg dkt due lg kerap bersama 😂 Larat tk larat jala 😜

jika tak blh sis blh bincang dgn hubby mgkn hubby akan bersabar..jika blh teruskan aje