rambut gugur

Lepas bersalin anak sulung nov 2019, rambut makin banyak gugur. Dh nampak sangat jarang rambut dan kulit kepala semakin kelihatan. Apa patut saya buat? Ada sesiapa jd macam ni dan kemudian recover x? Buat apa ye utk recover blik dr masalah gugur rambut ni?

4 Balas

Saya pun ada masalah rambut gugur. Setakat ni saya memang pakai shampoo loreal paris anti hairfall. Baru2 ni shampoo tu takde di kedai yg saya selalu pergi, saya tukar guna sunsilk ginseng untuk rambut gugur.

sya pun sama lepas brsalin anak sulong dec 2017 , rambut makin gugur .. tp org tua2 kata try letak santan kat atas kepala

Tq sharing

Tq sis