depression

lepas abis fasa berpantang, sy sedar sy alami depression yg smpai skrg masih trbawak2 emosi tu. mungkin sbb dpt husband yg x supportive, suka maki dan hina sy even sy dh bertarung nyawa lahirkan zuriat dia. skrg, sy rsa betul2 tawar hati dgn suami, slalu fikirkan psal pnceraian. tapi bila fikir psal ank, sy takot msa dpn ank trganggu. even sy bgi full breastfeed dkat ank pun jadi isu tuk berkelahi dan dia slalu pertikai x abis2 pump3 sbb sy dh start kja. spatutnya dia happy sy dh jimatkan duit dia hampir 5 bln ni. sy buntu, sy xbole idop dgn husband yg sy sntiasa rsa tawar hati dgn nya. tolong sy. tq #firstbaby

7 Balas

hai. memang kna fkir msa depan anak. tp tkut nnti ank tpngaruh dgn prgai bpak. so fikirkan la